Stealth 320 HEADSET

PlayStation®4 Pro | PlayStation®4 | Xbox One | pc | Mobiel

  • PROSPECSTERZ™ BRILVRIENDELIJK SYSTEEM - Het gepatenteerde ProSpecsterz™ brilvriendelijke systeem van de Stealth 320 is ingebouwd in de oorschelpen van de headset. Dit zijn kleine gleuven in de oorkussens, zodat gamers met een bril eindelijk comfortabel kunnen spelen.

  • NEMO™-SPEAKERS VAN 50 MM - De Stealth 320-headset heeft grote, krachtige Nemo™-speakers van 50 mm die je oren bedekken. Ze zijn speciaal gemaakt voor e-sports, met duidelijke teamchat via helder geluid met minder vervorming, voor een allesbepalende geluidservaring.

  • DTS® HEADPHONE:X® SURROUND SOUND-TECHNOLOGIE - Xbox One’s Windows Sonic for Headphones dompelt je onder in virtuele surround sound om je games, films en muziek tot leven te brengen. *Windows Sonic for Headphones zit bij Microsoft for Xbox One (en compatibele Windows 10-pc's). Werkt ook met Dolby Atmos® for Headphones (mogelijk extra aankoop vereist).

De Blasterz headset is uitgerust met een verwisselbare rand. Dit geeft de mogelijkheid om een kleur te kiezen en de headset helemaal jouw eigen te maken. 

Het ingebouwde kleur en lichtsysteem reageert op de verwisselbare ring en vormt automatisch een match met betreffende kleur waardoor het Blasterz embleem van kleur zal veranderen.

BLASTERZ STEALTH 320

HIGH END AUDIO PEFORMANCE

PRODUCTOVERZICHT

Productspecificaties


Aansluitingen PlayStation®4 Pro, PlayStation®4 ,xbox on, Pc en Mobiel: draadloze USB-zender Frequentierespons 20 Hz - 20 kHz Zenderfrequentie Respons 2.4 GHz Koptelefoon Vermogen Accu Batterij Oplaadbare 900 mAh lithiumpolymeerbatterij Speakers 50 mm met neodymiummagneten Levensduur Batterij Tot 15 uur Microfoonontwerp Opklapbaar omnidirectioneel Hoofdbandmateriaal Stof (zwart) met kussen van geheugenschuim Material Oorkussen Stof (zwart) met kussen van geheugenschuim
Gegevens


De BLASTERZ ® STEALTH 320 is de nieuwste draadloze surround sound headset. De STEALTH 320 heeft een gloednieuwe, moderne stijl gekregen en biedt virtual surround sound plus chatgeluid via krachtige 50 mm-speakers over het oor en is voorzien van de beroemde sterk gevoelige microfoon van Blasterz die je omhoog kunt klappen om te dempen. Voor het comfort heeft de STEALTH 320 de nieuwste versie van het unieke, brilvriendelijke ProSpecterz™-ontwerp van Blasterz, en heeft een met ademende mesh omwikkelde hoofdband en oorkussens. De STEALTH 320 bevat ook de exclusieve SuperhumanHearing -geluidsinstelling van Blasterz, variabele microfoonmonitoring, audiopresets waaronder Bass Boost en een oplaadbare accu met een gebruiksduur van 15 uur.
Verpakkingsinhoud


Headset Blasterz® STEALTH 320 headset / Draadloze USB-zender Kabel USB-oplaadkabel Gids Snelstartgids

Ear Pad

Ultrasoft and breathable

Frame

Titled speaker plate

to match your ears

natural angle

Diaphragm

Micro fiberDiaphragm

Free Edge

Drive

High definition

Neodyum Magnet

Metal ring

Housing

Piano finish

Acoustic Precision

Ootmarsumseweg 320, 7667 PC Reutum

(0)541 - 670 720